Advice

Vierkantvlechtwerk

Uitbreiding van vierkantvlechtwerk bij Giardino

Bij Giardino, uw vertrouwde leverancier van tuinmaterialen, hebben we onlangs ons assortiment vierkantvlechtwerk, ook bekend als harmonicagaas of tennisdraad, uitgebreid. Met deze uitbreiding bieden we onze klanten een breder scala aan kleuren en kwaliteiten, zodat het eenvoudiger wordt om een omheining te kiezen die perfect past bij uw specifieke behoeften en esthetische voorkeuren.
 

Meer kleuren

Waar we voorheen voornamelijk de kleuren RAL 6005 groen en RAL 9005 zwart aanboden, hebben we nu ons kleurenpalet uitgebreid. Dit geeft u meer flexibiliteit bij het afstemmen van uw omheiningen op de rest van uw tuininrichting of bij het creëren van een bepaalde uitstraling. Nu hebben we de kleuren : groen RAL 6005, 6073 en 6009 / zwart RAL 9005 / antraciet RAL 7016.

Verbeterde kwaliteiten

Naast de kleurvariatie hebben we ook de kwaliteitsopties van ons tennisdraad uitgebreid. Ons vlechtwerk is nu beschikbaar in verschillende draaddiktes. De  draaddiktes variëren van 1,5/2,4 mm tot 2,0/3,0 mm. Deze variëteit stelt u in staat om een keuze te maken die het beste past bij uw specifieke beveiligings- of esthetische behoeften.
 

Duurzaamheid en bescherming

Ons tennisdraad wordt vervaardigd van verzinkte en geplastificeerde draden, wat zorgt voor een dubbele bescherming tegen roest en een langere levensduur van de omheining. De draaddikte en maasgroottes voldoen aan de normen EN 10223-6 en EN 10218-2, wat garandeert dat ze voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen voor sterkte en duurzaamheid.
 

Gebruiksgemak en installatie

Wij  bieden  niet alleen een breed scala aan producten, maar ook de nodige ondersteuning voor installatie. U kunt uw bestelling laten installeren door erkende installateurs, waardoor het proces probleemloos en professioneel verloopt. Dit is vooral handig voor degenen onder u die tijdgebrek hebben of niet handig zijn in het zelf installeren van omheiningen.
 
Met deze uitbreiding in variatie en kwaliteit blijven wij ons positioneren als uw topkeuze voor tuinmaterialen, inspelend op uw uiteenlopende behoeften. Ontdek ons volledig assortiment op onze website.


© 2024 Giardino. All rights reserved.